top of page
  • jokulata5

Stációnk



Ajándék a sorstól, ha valaki képes másoknak segíteni. Egy orvos, Shahed Yousaf szavai ezek, melyekkel mai jegyzetem indítom. Van nekünk a környéken is egyedülálló gyönyörű stációnk, mely a dombon álló kápolnához vezet. Ennek állagát megőrizni nem kis feladat. A fala is megérett már arra, hogy helyenként újítsanak rajta, de az ajtajával most még nagyobb a baj. Azt gondolom, ritkán szoktam kérni- na, jó, figyelmet,esetleg, de az meg, ugye, nem pénztárcalaposító!


Most azonban a felújításhoz való összeg gyűjtése mellé állok, hogy minél tovább fogadhassa "ereje teljében" a mi kis kápolnánk az erre látogatót, mely már irodalmi alkotás ihletőjévé is vált:



Több ismertető is található a neten, én most a tószegiekét hoztam ide. A filmirodalom számára sem ismeretlen, hiszen - egyebek mellett - az Árvácska több jelenete itt készült.



Minden segítséget szívesen fogadnak! Kedves Ismerősök, Ismerős Ismeretlenek, kedves Mindenki! "Hogy vizet nyújthassunk a szomjazónak, ahhoz nem kell okvetlen aranykehely vagy gyöngyökkel kirakott serleg." (Charles Haddon Spurgeon) És hadd zárjam egy viszonylag friss felvétellel:



További képek ide kattintva érhetők el!


2023.11.17.


39 views0 comments

댓글


bottom of page